Hvorfor vælge en elcykel?

 

 

Move Easy har en mission…….drop bilen!  Det lyder måske lidt frelst, men når der nu er et alternativ til bilen hvorfor så ikke…..

Elcykler har snart været på markedet i over 10 år,  uden den helt store succes når man tænker på potentialet. Dette skyldes flere ting,  dels har de første generationer af elcykler haft mange børnesygedomme og kedelige designs, men frem for alt - et forkert images: elcykler er kun for dovne og gamle! Denne opfattelse kan ikke være mere forkert. En hybridcykel er et fantastisk alternativ til både bil og bus for folk der har lidt længere til arbejdet end almindelig cykelafstand! Naturligvis er en Hybridcykel også en god løsning for folk der har brug for et ekstra skub, men frem for alt er en elcykel løsningen for dem der ikke gider møde ind på kontoret med våd skjorte på grund af modvind! En løsning for dem der hellere vil røre sig frem for at sidde bag rattet i køen hver morgen!

Har du endnu ikke prøvet en hybridcykel, bør du unde dig en test tur hos din lokale cykelforhandler  - du vil med garanti blive begejstret.

 

Så næste gang du bliver overhalet på cykelstien ved du hvorfor!

 

2013-06-25 BH electric-91 2.jpg

2013-06-25 BH electric-91 2.jpg

Move-Easy A/S | Roskildevej 183 | 2500 Valby | info@move-easy.dk | Call +45 82 303 707 | CVR.: 28 51 01 79